Podobno w Poslce obowjazujeprwo ktore gwarntuje kazdemu prawo do obrony i zanim zostanie uznany za winnego ma prawo do obrony.
Druga rzecz to akceptowanie wypowiedzi bardzo szkodliwych od osob ktore sie podpisuja pseudonimem.
W swietle ostanich atakow mysle ze powinies dac ultimatum , albo okreslona osoba ujawni kim jest i kogo rperezentuje albo znika z forum a ty publikujesz kim osoba jest, w koncu oczernianie ludzi jest karalne z tego co wiem.
Najgorsze jet toe jak odpiem w pelni jak wszytko sie wydarzylo, moga na tym ucierpiec ludzi ktorzy nie chca ujawniac swoich "importow" i kanalow jakimi sie posluguja.
Uwazam ze jli pzowoliles im na opublikowanie calkowicie falsywych zarzutow, teraz powienienes ich zmusic aby ujawnili swoje dane i albo mnie przeprosza albo ja daje odpwoiedz i nich sie dzje co am sie dziac
Peter Calka
Michal mam sporo klintow i sa oburzeni tym co tu ie dzieje , jak chcesz zachece ich do pisania o tym jk sie ze man wpolpracuje. jednak nie po to jest to forum , moje sparwy zlatwie w urzedch,a rezulataty opublikuje w prasie.
|