Adam Fatyga napisał(a):
margtaczer napisał(a):
Zastanawiam się nad Gierymskim. Tzn. posiadam obraz i zastanawiam się czy Chińczycy poznaliby się na dobrej sztuce. Na disco polo się poznali...
Tak jak rozmawialiśmy z naszymi pracownikami w Chinach, to z tym disco polo to ściema nakręcana przez polskie media

ale przeciez moja zona jest branza muzyczna, sony bmg, universal music, robila management dla najwiekszych gwiazd w chinach (pisalem o tym tu wielokrotnie - skonczyla najlepszy uniwersytet aktorski w Chinach) wlaczajac Karen. Karen wydala 300 plyt - sztuk, wszystkie 300 wyladowaly u mnie w domu. Mowie o Karen Mok. Wszystkie te plyty powedrowaly dalej do znajomych mojej zony w tv w radiach i ciagle to bylo grane. Efekt Karen jako starzejaca sie dupa wyladowala z 4 piosenkami w top 10 w Chinach. Tak to sie robi.
W chinach plyt sie nie wydaje, bo wszystko jest w necie na drugi dzien. Gwiazdy w Chinach zyja ze sponsoringu. Koncert - wjezdza firma i daje mase kasy dla gwiazdy. Karen bierze za 2-3 piosenki od 600.000 do 1m RMB. Imie angielskie 'Candy' mojej zonie dal prezes Motorolli. (wtedy jeszcze istniala motorolla jako osobna firma).
Jak zaczely sie pojawiac newsy o tych pajacach z disco polo, zapytalem moja zone, zadzwonila w kilka miejsc, popytala i nikt nic nie wie o bajer ful...

To byl podobno pomysl jakiegos faceta z Dalian zeby zrobic business... Tylko ze nie mial ani kontaktow w branzy, ani nawet pomyslu jak to sprzedac.
Swego czasu nawet Sabaton z Candy rozmawial, ale doszli do wniosku ze w Chinach nie pojdzie. Jak ktos bedzie mial watpliwosci moge nawet pokazac maile...
Bajer ful to jedna wielka sciema, cos jak slonce peru mistrz bajeru.
Tel: +86 18 66 500 45 46
Tel. PL: 22 307 90 58 - laczy z Chinami BEZ OPŁAT -
STREFY CZASOWE!