Michał Łebkowski napisał(a):
Mateuszu nie dogadamy się z kilku prostych przyczyn:
Nie dogadamy się wogóle, masz rację. Starasz się przedstawić jako specjalistę przedstawiając fakty made in google, oraz dodając fakty mylące i błędne od siebie
- nie masz większego pojęcia o handlu
Owszem mam, ale jeśli ktoś się nie zna na rzeczy, to może zawsze polemizować. p.s. na jakiej podstawie to wywnioskowałeś? Ceny którą podałem? Czyżbyś nie poradził sobie z przedstawicielami Shenzen?
- nie masz żadnego pojęcia o wyszukiwaniu informacji
Pewnie, że nie mam. A firmę CNT, ich 3 strony i slimp3 znalazła mi córeczka
- nie masz umiejętności marketingowych, nie umiesz stosować tego narzędzia

Mój ojciec zawsze powtarzał "Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz... najlepsze zastosowanie. Zapamiętaj, bardzo przydatne w biznesie!
- masz problem wartości własnej osoby i by się dowartościować chcesz się licytować, ja tego problemu nie mam, nie mam też potrzeby chwalenia się, tym bardziej, że w biznesie dyskrecja jest czasem wskazana
Żeby się pochwalić, trzeba mieć czym. Począwszy od tego, że nawet nie wymieniłem branży w której moja firma funkcjonuje (dyskrecja w biznesie ZAWSZE jest obowiązkowa), to dodałem na końcu, że nie będę się licytował, bo może masz jakieś konto w Szwajcarii, na które wpływają zyski z tych 10 tys $. Napisałem tylko, że zaczynanie z taką kwotą, to jak gra w totolotka.
P.S. Dla posiadaczy takiej kwoty, warto uzbierać jeszcze troszkę i (znając angielski) przelecieć się do Chin. Towar najlepiej zobaczyć i przetestować samemu, taniej też można wynająć kontener do portu w Europie i przede wszystkim więcej utargować (stawiając jako kartę przetargową koszty przelotu + wpłatę w gotówce).
P.S.2 Nie musisz kasować moich postów, ponieważ skierował mnie tu znajomy, chciałem tylko ocenić jak bardzo wartościowy jest serwis. Więcej mnie nie zobaczysz.
P.S.3. Prawda w oczy kole?!